You are here: Home » Chapter 56 » Verse 21 » Translation
Sura 56
Aya 21
21
وَلَحمِ طَيرٍ مِمّا يَشتَهونَ

Hasan Dzilo

и месо птичје, од она што ќе го посакуваат,