You are here: Home » Chapter 56 » Verse 20 » Translation
Sura 56
Aya 20
20
وَفاكِهَةٍ مِمّا يَتَخَيَّرونَ

Hasan Dzilo

Ќе има и овошје од кое сами ќе си бираат,