You are here: Home » Chapter 33 » Verse 65 » Translation
Sura 33
Aya 65
65
خالِدينَ فيها أَبَدًا ۖ لا يَجِدونَ وَلِيًّا وَلا نَصيرًا

Sherif Ahmeti

Aty do të mbesin përgjithmonë dhe për ta gjejnë kë t’i mbrojë apo t’i ndihmojë.