You are here: Home » Chapter 10 » Verse 79 » Translation
Sura 10
Aya 79
79
وَقالَ فِرعَونُ ائتوني بِكُلِّ ساحِرٍ عَليمٍ

Feti Mehdiu

Dhe Faraoni tha: “M’i sillni të gjithë magjistarët e shkathët!”