You are here: Home » Chapter 10 » Verse 80 » Translation
Sura 10
Aya 80
80
فَلَمّا جاءَ السَّحَرَةُ قالَ لَهُم موسىٰ أَلقوا ما أَنتُم مُلقونَ

Feti Mehdiu

Dhe kur erdhën magjistarët, Musa u tha, “hudhni ç’keni për të hudhur!”