You are here: Home » Chapter 10 » Verse 102 » Translation
Sura 10
Aya 102
102
فَهَل يَنتَظِرونَ إِلّا مِثلَ أَيّامِ الَّذينَ خَلَوا مِن قَبلِهِم ۚ قُل فَانتَظِروا إِنّي مَعَكُم مِنَ المُنتَظِرينَ

Hasan Dzilo

Па, очекуваат ли оние да ги снајде нешто слично, освен казната кон оние што беа пред нив? Кажи: „Тогаш, очекувајте, а и јас сум со вас, навистина, меѓу очекувачите!“