You are here: Home » Chapter 10 » Verse 101 » Translation
Sura 10
Aya 101
101
قُلِ انظُروا ماذا فِي السَّماواتِ وَالأَرضِ ۚ وَما تُغنِي الآياتُ وَالنُّذُرُ عَن قَومٍ لا يُؤمِنونَ

Hasan Dzilo

Кажи: „Посматрајте го она што е на небесата и на Земјата!“ И знаменијата не се од корист и опомена за луѓето кои не веруваат.