You are here: Home » Chapter 80 » Verse 21 » Translation
Sura 80
Aya 21
21
ثُمَّ أَماتَهُ فَأَقبَرَهُ

Efendi Nahi

pas kësaj, (Ai) ia caktoi vdekjen dhe bëri që të varroset,