You are here: Home » Chapter 80 » Verse 22 » Translation
Sura 80
Aya 22
22
ثُمَّ إِذا شاءَ أَنشَرَهُ

Efendi Nahi

dhe, mandej kur të dojë Ai, e ringjallë.