You are here: Home » Chapter 80 » Verse 20 » Translation
Sura 80
Aya 20
20
ثُمَّ السَّبيلَ يَسَّرَهُ

Efendi Nahi

dhe pastaj ia lehtësoi rrugën (e lindjes),