You are here: Home » Chapter 54 » Verse 11 » Translation
Sura 54
Aya 11
11
فَفَتَحنا أَبوابَ السَّماءِ بِماءٍ مُنهَمِرٍ

Feti Mehdiu

Dhe i hapëm dyert e qiellit krah më krah për ujin që rrodhi pa u ndalur,