You are here: Home » Chapter 54 » Verse 10 » Translation
Sura 54
Aya 10
10
فَدَعا رَبَّهُ أَنّي مَغلوبٌ فَانتَصِر

Feti Mehdiu

Dhe ai e luti Zotin e vet: “Unë jamë i munduar, andaj më ndihmo”