You are here: Home » Chapter 38 » Verse 7 » Translation
Sura 38
Aya 7
7
ما سَمِعنا بِهٰذا فِي المِلَّةِ الآخِرَةِ إِن هٰذا إِلَّا اختِلاقٌ

Hasan Dzilo

Ова не го слушнавме во последните вери. Ова, навистина, е нешто различно.