You are here: Home » Chapter 38 » Verse 6 » Translation
Sura 38
Aya 6
6
وَانطَلَقَ المَلَأُ مِنهُم أَنِ امشوا وَاصبِروا عَلىٰ آلِهَتِكُم ۖ إِنَّ هٰذا لَشَيءٌ يُرادُ

Hasan Dzilo

И заминаа големците нивни: „Одете и бидете постојани покрај боговите ваши! Ова, навистина, е нешто што се посакува!