You are here: Home » Chapter 36 » Verse 49 » Translation
Sura 36
Aya 49
49
ما يَنظُرونَ إِلّا صَيحَةً واحِدَةً تَأخُذُهُم وَهُم يَخِصِّمونَ

Hasan Dzilo

Оние чекаат само еден страшен глас кој ќе ги опфати додека ќе се расправаат еднисодруги.