You are here: Home » Chapter 36 » Verse 48 » Translation
Sura 36
Aya 48
48
وَيَقولونَ مَتىٰ هٰذَا الوَعدُ إِن كُنتُم صادِقينَ

Hasan Dzilo

И зборуваат: „Кога веќе ќе се оствари тоа ветување ако вистината ја зборувате?“