You are here: Home » Chapter 75 » Verse 2 » Translation
Sura 75
Aya 2
2
وَلا أُقسِمُ بِالنَّفسِ اللَّوّامَةِ

Efendi Nahi

dhe betohem në shpirtin e atij që e qorton vetveten.