You are here: Home » Chapter 7 » Verse 119 » Translation
Sura 7
Aya 119
119
فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبوا صاغِرينَ

Sherif Ahmeti

Aty u mundën ata (magjistarët dhe faraoni) dhe u kthyen të poshtëruar.