You are here: Home » Chapter 7 » Verse 114 » Translation
Sura 7
Aya 114
114
قالَ نَعَم وَإِنَّكُم لَمِنَ المُقَرَّبينَ

Sherif Ahmeti

Ai (faraoni) tha: “Po, dhe ju do të jeni prej të afërmëve të mi”.