You are here: Home » Chapter 6 » Verse 18 » Translation
Sura 6
Aya 18
18
وَهُوَ القاهِرُ فَوقَ عِبادِهِ ۚ وَهُوَ الحَكيمُ الخَبيرُ

Sherif Ahmeti

Ai është mbizotërues ndaj robërve të Tij. Ai hollësisht di punët e Tij dhe të robërve të Vet.