You are here: Home » Chapter 35 » Verse 19 » Translation
Sura 35
Aya 19
19
وَما يَستَوِي الأَعمىٰ وَالبَصيرُ

Efendi Nahi

Nuk janë, kurrsesi, njësoj i verbëti dhe ai që sheh,