You are here: Home » Chapter 33 » Verse 68 » Translation
Sura 33
Aya 68
68
رَبَّنا آتِهِم ضِعفَينِ مِنَ العَذابِ وَالعَنهُم لَعنًا كَبيرًا

Feti Mehdiu

Zoti ynë, jepu atyre vuajtje të dyfisht dhe mallkoj me një mallkim të madh!”