You are here: Home » Chapter 33 » Verse 46 » Translation
Sura 33
Aya 46
46
وَداعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذنِهِ وَسِراجًا مُنيرًا

Efendi Nahi

dhe thirrës (në rrugën e drejtë) te Perëndia – me urdhërin e Tij dhe që të jeshë kandil ndriçues.