You are here: Home » Chapter 33 » Verse 11 » Translation
Sura 33
Aya 11
11
هُنالِكَ ابتُلِيَ المُؤمِنونَ وَزُلزِلوا زِلزالًا شَديدًا

Efendi Nahi

atëherë, besimtarët u vunë në provë dhe qenë të tronditur nga tronditja e madhe.