You are here: Home » Chapter 15 » Verse 99 » Translation
Sura 15
Aya 99
99
وَاعبُد رَبَّكَ حَتّىٰ يَأتِيَكَ اليَقينُ

Efendi Nahi

Dhe, adhuroje Zotin tënd përderisa të arrijë gjendja e sigurtë (vdekja)!