You are here: Home » Chapter 15 » Verse 61 » Translation
Sura 15
Aya 61
61
فَلَمّا جاءَ آلَ لوطٍ المُرسَلونَ

Feti Mehdiu

Dhe kur erdhën të dërguarit te familja e Lutit.