You are here: Home » Chapter 15 » Verse 49 » Translation
Sura 15
Aya 49
49
۞ نَبِّئ عِبادي أَنّي أَنَا الغَفورُ الرَّحيمُ

Efendi Nahi

Lajmëroji robërit e Mi (o Muhammed!) se Unë, me të vërtetë, jam Ai që falë dhe mëshiroj,