You are here: Home » Chapter 15 » Verse 29 » Translation
Sura 15
Aya 29
29
فَإِذا سَوَّيتُهُ وَنَفَختُ فيهِ مِن روحي فَقَعوا لَهُ ساجِدينَ

Efendi Nahi

e kur t’ia jap formën dhe i jap shpirtin (e bëhet i gjallë), ju bëni sexhde atij!”