You are here: Home » Chapter 13 » Verse 20 » Translation
Sura 13
Aya 20
20
الَّذينَ يوفونَ بِعَهدِ اللَّهِ وَلا يَنقُضونَ الميثاقَ

Sherif Ahmeti

Ata janë, të cilët e zbatojnë besën e dhënë All-llahut dhe nuk e thyejnë zotimin.