You are here: Home » Chapter 10 » Verse 82 » Translation
Sura 10
Aya 82
82
وَيُحِقُّ اللَّهُ الحَقَّ بِكَلِماتِهِ وَلَو كَرِهَ المُجرِمونَ

Sherif Ahmeti

Dhe me argumentet e veta All-llahu e fuqizon të vërtetën, ndonëse e urrejnë të pabesët.