You are here: Home » Chapter 10 » Verse 43 » Translation
Sura 10
Aya 43
43
وَمِنهُم مَن يَنظُرُ إِلَيكَ ۚ أَفَأَنتَ تَهدِي العُميَ وَلَو كانوا لا يُبصِرونَ

Hasan Dzilo

Од нив има и кои гледаат во тебе. А можеш ли да ги упатиш слепите, иако оние не гледаат?