You are here: Home » Chapter 78 » Verse 28 » Translation
Sura 78
Aya 28
28
وَكَذَّبوا بِآياتِنا كِذّابًا

Sherif Ahmeti

Dhe argumentet Tona i përgënjeshtruan më këmbëngulje.