You are here: Home » Chapter 74 » Verse 54 » Translation
Sura 74
Aya 54
54
كَلّا إِنَّهُ تَذكِرَةٌ

Sherif Ahmeti

Dhe jo! Se ai (Kur’ani) është këshillë e lartë.