You are here: Home » Chapter 74 » Verse 24 » Translation
Sura 74
Aya 24
24
فَقالَ إِن هٰذا إِلّا سِحرٌ يُؤثَرُ

Efendi Nahi

dhe tha: “Ky (Kur’ani) nuk është gjë tjetër, përpos magji trashëguese,