You are here: Home » Chapter 74 » Verse 23 » Translation
Sura 74
Aya 23
23
ثُمَّ أَدبَرَ وَاستَكبَرَ

Efendi Nahi

dhe u kthye (nga mendimi i drejtë) dhe u kapardis,