You are here: Home » Chapter 74 » Verse 11 » Translation
Sura 74
Aya 11
11
ذَرني وَمَن خَلَقتُ وَحيدًا

Efendi Nahi

Lemëni Mua dhe atë që e kam krijuar Unë, vet,