You are here: Home » Chapter 73 » Verse 17 » Translation
Sura 73
Aya 17
17
فَكَيفَ تَتَّقونَ إِن كَفَرتُم يَومًا يَجعَلُ الوِلدانَ شيبًا

Hasan Dzilo

Па, како не се плашите од Денот во кој не верувате... кога на децата ќе им побели косата.