You are here: Home » Chapter 54 » Verse 54 » Translation
Sura 54
Aya 54
54
إِنَّ المُتَّقينَ في جَنّاتٍ وَنَهَرٍ

Efendi Nahi

Ata që i druajnë Perëndisë me të vërtetë, do të jenë në kopshtet e xhennetit dhe pranë lumenjve