You are here: Home » Chapter 54 » Verse 21 » Translation
Sura 54
Aya 21
21
فَكَيفَ كانَ عَذابي وَنُذُرِ

Efendi Nahi

e, çfarë ka qenë dënimi Im dhe paralajmërimet e Mia?!