You are here: Home » Chapter 54 » Verse 2 » Translation
Sura 54
Aya 2
2
وَإِن يَرَوا آيَةً يُعرِضوا وَيَقولوا سِحرٌ مُستَمِرٌّ

Efendi Nahi

E ata, sa herë shohin mrekulli, kthehen dhe thonë: “Magji e përhershme!”