You are here: Home » Chapter 54 » Verse 15 » Translation
Sura 54
Aya 15
15
وَلَقَد تَرَكناها آيَةً فَهَل مِن مُدَّكِرٍ

Feti Mehdiu

Dhe këtë e lamë si mësim, por a ka kush merr mësim?