You are here: Home » Chapter 52 » Verse 40 » Translation
Sura 52
Aya 40
40
أَم تَسأَلُهُم أَجرًا فَهُم مِن مَغرَمٍ مُثقَلونَ

Feti Mehdiu

A mos kërkon ti prej tyre shpërblim dhe janë të rënduar me tatim?