You are here: Home » Chapter 52 » Verse 22 » Translation
Sura 52
Aya 22
22
وَأَمدَدناهُم بِفاكِهَةٍ وَلَحمٍ مِمّا يَشتَهونَ

Efendi Nahi

dhe do t’ju zgjërojmë dhuntitë atyre me pemë dhe mish që ju ka ënda;