You are here: Home » Chapter 51 » Verse 40 » Translation
Sura 51
Aya 40
40
فَأَخَذناهُ وَجُنودَهُ فَنَبَذناهُم فِي اليَمِّ وَهُوَ مُليمٌ

Sherif Ahmeti

E Ne e kapëm atë dhe ushtrinë e tij dhe e hodhëm në det, dhe ai e bëri veten të jetë i sharë.