You are here: Home » Chapter 51 » Verse 39 » Translation
Sura 51
Aya 39
39
فَتَوَلّىٰ بِرُكنِهِ وَقالَ ساحِرٌ أَو مَجنونٌ

Sherif Ahmeti

E ai, me tërë anën (fuqinë) e vet, ia ktheu shpinën dhe tha: “Është magjistar, ose është i çmendur!”