You are here: Home » Chapter 51 » Verse 40 » Translation
Sura 51
Aya 40
40
فَأَخَذناهُ وَجُنودَهُ فَنَبَذناهُم فِي اليَمِّ وَهُوَ مُليمٌ

Efendi Nahi

Dhe, ne e kapëm atë dhe ushtrinë e tij dhe e hodhëm në det; ai është i qortuar (mëkatar).