You are here: Home » Chapter 51 » Verse 39 » Translation
Sura 51
Aya 39
39
فَتَوَلّىٰ بِرُكنِهِ وَقالَ ساحِرٌ أَو مَجنونٌ

Efendi Nahi

e u shmang (Faraoni), duke u mbështetur në pushtetin e vet, dhe tha: “(Ai është) magjistar ose i çmendur!”