You are here: Home » Chapter 51 » Verse 26 » Translation
Sura 51
Aya 26
26
فَراغَ إِلىٰ أَهلِهِ فَجاءَ بِعِجلٍ سَمينٍ

Feti Mehdiu

Dhe ai shkoi, pa u hutuar, te familja e vet dhe solli një viç të majmë,