You are here: Home » Chapter 51 » Verse 25 » Translation
Sura 51
Aya 25
25
إِذ دَخَلوا عَلَيهِ فَقالوا سَلامًا ۖ قالَ سَلامٌ قَومٌ مُنكَرونَ

Feti Mehdiu

Kur hynë dhe thanë: “Paqe!” Dhe ai u tha: “Paqe, o njerëz të panjohur!”