You are here: Home » Chapter 50 » Verse 33 » Translation
Sura 50
Aya 33
33
مَن خَشِيَ الرَّحمٰنَ بِالغَيبِ وَجاءَ بِقَلبٍ مُنيبٍ

Feti Mehdiu

I cili i është frikësuar të Mëshirshmit në mosprezencë (pa e parë) dhe ka ardhur zemërbardhë.